Meikkaus

Ben Nye -meikkisarjan on luonut Ben Nye Sr. Hän perusti vuonna 1967 meikkisarjan, josta tuli maailmanlaajuisesti tunnettu korkean laatunsa ansiosta.

Ben Nye Sr. loi lukuisia erikoisvärejä ja tuotteita, joista on tullut meikkiteollisuuden välttämättömyyksiä. Hän oli myös ensimmäinen, joka kehitti omat meikkivärit värillisille esiintyville taiteilijoille. Sarjasta löytyy kaikki mitä tarvitaan täydelliseen kauneusmeikkiin, myös korkealaatuiset siveltimet.

Kaikki Ben Nye -meikit ovat hajustamattomia ja allergiatestattuja (ei eläinkokeita). Vain hyvin harvinaisessa tapauksessa käyttäjä voi saada tuotteista yliherkkyysreaktion. Meikeissä eniten allergiaa aiheuttavat säilöntäaineena käytettävät formaldehydi ja sen vapauttajat, jotka Ben Nye -tuotteissa on korvattu turvallisemmilla vaihtoehdoilla. Toinen suuri allergisoiva ryhmä on hajusteet, joita ei myöskään ole Ben Nye -tuotteissa. Muitakaan yleisesti allergisia reaktioita aiheuttavia ainesosia, kuten säilöntäaine Kathon CG, mykerökukkaisseokset (kehäkukka, kamomilla) tai vehnänalkio, ananas, manteli yms., jotka ovat tyypillisimpiä allergeeneja, eivät ole käytössä Ben Nye -tuotteissa.

Käytämme myös Make Up For Ever- tuotesarjaa.